Switch Coffee - Бургас

Switch Coffee - Бургас

Тази година, Бургас се очертава една свързваща точка в нашата обиколка по родното черноморие, а местата, където можеш да се насладиш на хубаво кафе се увеличават, което може само да радва феновете на Specialty Coffee.

Нашият летен кораб ще акостира
на ул. Славянска 43, където ще надникнем в новооткрития кофи шопСуитч Кофи.  По наше мнение, това е едно от най-добрите заведения за пиене на кафе в България. Кафето е Specialty Coffee, машината, на която се приготвя е Opera от Sanremo една от трите машини в България до момента (вижте къде са инсталирани другите две), а баристите са обучени да приготвят различни методи на приготвяне на кафе.

Определено това място има с какво да те изненада що се отнася до кафето и разнообразните методи на приготвяне. За нас е истинска чест, че нашето кафе ще се предлага на такова място, а посетителите му ще могат да се насладят на Specialty Coffee, приготвено по различни методи - от познатото ни еспресо до невиждани методи за филтрация.
ВИЖТЕ ТУК КЪДЕ НА МОРЕТО МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ DABOV Specialty Coffee

Разнообразието на кафе е голямо и можеш да избираш, както от еспресо смеси, така и от еднотипни кафетa като Етиопия Моплако, Кения Кегуа и Колумбийската Аргелия. Може да се насладиш на различни методи за филтрации, като V60, хемекс и дори Харио – Сифон техника – така да се каже, за всекиго по нещо.

Дали ще се отбиеш за кафето преди работа, ще прекараш няколко мига с приятели или си
freelancer, който обича до него да стои половин литър Хемекс, докато работи, то Суитч Кофи е твоето място. А и за всекиго, който обича истинския вкус на кафето.

Откриването ще се проведе на 01.08.2015 от 8:01 мин. с много изненади за всички посетители. Очакваме те там.
Enjoy your time at Switch Coffee!

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

Еспресо бленд Coffee Religion

Еспресо бленд Coffee Religion

Еспресо бленд събран от нашите фаворити - Бразилия, Етиопия и Гватемала, до който искаме да се докоснат..

14,50 лв.

Подаръчен ваучер

Подаръчен ваучер

Подбирането на подарък за близък приятел, роднина, колега или дори за шефа е доста трудна и ангажираща задача. Трябва да..

10,00 лв.

..

0,00 лв.

Свързани статии

Бар By The Way Лозенец
И тази година ByTheWay отплаваха за морето, за да зарадват феновете си. Ако си ходил в ByTheWay в София, значи си добре запознат с атмосферата на това място. Още щом прекрачиш прага му, реалността, позната до момента се пречупва и влизаш в друго измерение, така да се каже – прескачаш директно не в 4-то, ами чак 11-то. Да се върнем на бара им в с. Лозенец. Лятно настроение, плаж, коктейли. Като от онези сънища, след които като се събудиш чак те е яд, че още не спиш... Е, този сън си е с..
Бар Спутник
Краят на лятото наближава, учениците влизат в класните стаи, а купоните по морето започват да стихват. За наше щастие, обратно у дома нещата започнаха да се случват. Преди малко повече от 2 седмици, най-новият коктейл бар на София отвори врати, или по друг начин казано – се капсулира и беше изстрелян от ракетата в близост до него. И така, Бар Спутник  даде началото на новото галактическо изследване в нашата слънчева система. С настроение на пост-социализъм и артистичен ню уей..

Коментари към "Switch Coffee - Бургас"

Най-нови публикации - Всички публикации

Рекордни цени на конкурса Oro de Santa Barbara
Малките и средните производители бяха големите победители в състезанието "Oro de Santa Barbara", като няколко от тях продадоха кафето си на хиляда долара за сух материал.В продължение на четири дни, на 25 международни съдии от единадесет националности, дегустираха 60 лота кафе, които са предварително квалифицирани за участие в конкурса, като трябваше да изберат десетте най-ароматни кафета от "земята на тръстиката".Зърното отглеждано в долините на Сан Хосе, стана победител на Oro de Santa Barbara..
Oro de Santa Bárbara, най- добрата реколта на Запада
Санта Барбара, Хондурас е дом на IV Фестивал на Кафето, където 25 международни съдии от 11 държави- Германия, Канада, Япония, Китай, Холандия, Русия, Корея, Сингапур, САЩ и България, заедно със съдиите Шери Джонс и Ез Йон, ще дегустират най- доброто кафе, произведено в региона за 2018 година. Капирането и квалификациите започват днес, като в Събота ще бъдат обявени и победителите, а в Неделя ще бъде оценяването и наддаването за най- добрите избрани кафета.  ..