За кого е предназначен: Всяко събитие е строго индивидуално и изисква специфична подготовка. За да бъдете различни, за да покажете своята иновативност и да очаровате гостите си със своя избор, можете да разчитате на нашата професионална подкрепа и консултация.
Описание:  Изграждане на еспресо бар – с професионални кафемашина и кафемелачка, 2 професионални баристи и 1 помощник-барист, приготвяне на 600 напитки/ еспресо филтър кафе, капучино, горещ чай „ Delmar Te”,  студен чай „ Delmar Te”/, консумативи – картонени чаши, мляко, бъркалки, захар на пакетчета.
Продължителност: 1 работен ден/ 8 часа
Място на провеждане: можем да осигурим кафе кетъринг във всяка точка на България. Цените на транспортната услуга са както следва: за София – безплатно, за страната – 0.40 лв./км.
Aдрес:  на клиента
Организатор: Асоциация на българските баристи


За индивидуална оферта, моля свържете с нас


*
Моля да се има предвид, че при запитване, ако клиентът желае, осигуряваме брандиране на кафетерията (лого на облеклото, чашите, на щанда), като се заплаща допълнително.

Напишете отзив

Please login or register to review

Кафе пауза - до 250 човека

  • 1 199,00 лв.


Свързани продукти

Кафе пауза - до 50 човека

Кафе пауза - до 50 човека

За кого е предназначена: Всяко събитие е строго индивидуално и изисква специфична подготовка. За да бъдете различни, за ..

549,00 лв.

Кафе пауза - до 100 човека

Кафе пауза - до 100 човека

За кого е предназначен: Всяко събитие е строго индивидуално и изисква специфична подготовка. За да бъдете различни, за ..

799,00 лв.

Кафе пауза по запитване

Кафе пауза по запитване

Услугата на DABOV Specialty Coffee – кафе кетъринг, предлага индивидуални решения за всеки клиент. Способни сме да изгра..

0,00 лв.

Етикети: кафе кетъринг, кетъринг, събитие, кафе, бариста