Търсене

Търсене в съдържанието

ZERO POINT - Испанският амбасадор на DABOV Specialty Coffee
ZERO POINT Coffee Shop – Испанският амбасадор на DABOV Specialty CoffeeС радост и гордост искаме да ти съобщим, че в сърцето на Мадрид отвори врати едно невероятно кафеено място – ZERO POINT Coffee Shop! Това е кафене, създадено от професионалните баристи Криси и Румен. Любовта към кафето ги събира и любовта към кафето ги провокира да отворят своето първо кафене. В него ще откриеш богатата гама специални кафета на DABOV Specialty Coffee, придружени от домашни, прясно изпечени био слад..
“Откривателят на течното черно злато”.
Самият той – Йордан Дъбов, в открито и лично интервю, ексклузивно в новия брой на Forbes. Научи най-атрактивните факти от създаването на бранда DABOV Specialty Coffee. Какъв е пътя, който вносителят на специалната кафе култура в България извървява? От страстта и любовта към специалното кафе, до достигане на престижните страници с успели български милионери. Цялата статия може да откриеш в бр. 73 на списание Forbes, май 2017. ..
Интервю в Капитал с Йордан Дъбов
В търсене на истината за кафето, Йордан Дъбов разкрива някои тайни и явни факти за бизнеса с кафе, началото и бъдещите планове на Dabov Specialty Coffee. Интервюто можете да прочетете в КАПИТАЛ или по-долу.Автор: Мара ГеоргиеваСнимка: © Цветелина Белутова (с благодарности и към двете за прекрасния материал)"Пекарите на кафе в България със сертифицирани производствени помещения са над 100. Само една пекарна обаче пече Specialty Coffee", казва Йордан Дъбов. Той е собственик на семейната ф..
Да започнем с чаша страхотно кафе...
"Не спирай да се наслаждаваш на чашка добро кафе, защото то има една основна функция и тя е да ни радва!" Благодарим на приятелите от списание "Твоята перфектна ваканция", които с най-голямо удоволствие ни позволиха да разкажем за перфектното приготвяне на кафето. Пред изданието Йордан Дъбов споделя кой е един от най-удобните и нестандартни уреди за приготвяне на кафе през предстоящите топли дни. Да, говорим за аеропресата - метод, който малко хора познават, но си струва да се опита. Можеш ..
Йордан Дъбов: Чаят е божествена напитка!
"Йордан Дъбов е международен дегустатор на кафе, член на не едно жури по света, който с усмивка сам за себе си казва, че мъничко разбира и от чай. Всъщност, всеки слушател на този разговор, без съмнение ще се увери, че Йордан Дъбов не само разбира от чай - и то много, а приема целия ритуал по приготвянето му като нещо лично, изпълнено с познание и специално отношение."Представяме ви едно интересно интервю с Йордан Дъбов за радио Христо Ботев, в което той разкрива любопитни факти за чая - кои са ..
Йордан Дъбов на представянето на Saeco Incanto
На събитието лично се запознах се г-н Дъбов, както и с възможностите и предимствата на кафемашината Saeco Incanto. Там опитах и най-доброто еспресо, което съм пила – без горчивина, с лек сладко-кисел вкус, с много аромат и емоция – точно каквото трябва да бъде първокласното. Затова реших, че един личен и задълбочен разговор с г-н Йордан Дъбов може да бъде много интересен и полезен за разкриването на тайната за приготвяне на първокласно кафе у дома. Вижте какво точно ми сподели той за качест..
"Тайната на идеалното кафе" с Никол Станкулова
Имало едно време една вълшебна напитка, открита в Африка още през 15 век… Според легендите пастир на кози забелязал, че стадото му станало по-оживено, след като консумирало плодове на един див храст. Любопитен, той сам опитал плода и останал изумен от ободряващия му ефект. Така било открито кафето.В рубриката на „Събуди се” „Никол и специалистите”, Йордан Дъбов ни разхожда из света на кафето и разказва за тайните на идеалната напитка. Съветите на експерта за това как да познаем хубавото кафе гле..
"Йордан Дъбов за кафето" в сп. Good Food
Огромни благодарности на екипа на списание "Good Food", за обширното интервю, което публикуваха в специалното си 150-то издание. В статията Йордан Дъбов разказва за това, как кафето се превръща в професия. Освен това ще научите повече за млякото в кафето, за филтрациите, за смисъла от блендовете, както и много други интересни факти за кафените напитки. Можете да прочетете цялата статия тук!..
"Всеки следобед с Криси" по канал 3
Новото предаване по канал 3 "Всеки следобед с Криси" стартира своето излъчване по най-добрия възможен начин - с чаша хубаво кафе. Йордан Дъбов беше поканен да демонстрира как се приготвя кафе с нашия любим Хемекс. По време на приготвянето той подробно обясни важни факти за кафето, които всеки любител ще намери за интересни. Цялото интервю можете да гледате тук: ..
Показване 1 от 9 от 9 (1 Страници)