• Колумбия Супремо размер 18+

КОЛУМБИЯ СУПРЕМО РАЗМЕР 18+

BROWN LABEL

ПРОЦЕССОРТ
мокъркатура

ШОКОЛАД | ТЪМНИ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ | ЦИТРУС | БАЛАНСИРАН ВКУС

Вкус: шоколад, тъмни горски плодове, цитрусов аромат
Послевкус: приятна киселинност
Наситеност: плътно тяло
100% Арабика

Обожаваме нежните цветисти ухания и вкусен цитрус в аромата на Колумбия Супремо 18+. Заради тях и заради неговия богат вкус, го селектирахме за Вашата чаша. Препоръчваме Ви да го опитате в кафеварка, аеропреса или като еспресо.

ВИСОЧИНАФЕРМА
1800mКооператив от фермери
Сортът арабика, идващ от плантациите в Южна Америка, е известен със средния размер на зърното и меката си киселинност. Ние обожаваме шоколадовия и карамеловия привкус на този сорт кафе. Затова Ви предлагаме едно кафе, идващо от славещия се с най-висок добив на кафе департамент Уила, който се намира в югозападната част на Колумбия, в района на Андите. Асоциацията на производителите на кафе в Колумбия отчита, че през 2016 г. фермерите в Уила са произвели 2,6 милиона чували с кафе, което се равнява на 18% от общата продукция на кафе на латиноамериканската страна. Разбира се, ние, като много други, установихме, че това, което прави специален Уила, не е само количеството, но най-вече качеството на кафето. Лотове с кафе от там често печелят на Cup of Excellence. През 2013 г. Уила спечели статута на Наименование за произход заради уникалните характеристики на кафето, типични само за този регион. Нашето Супремо 18+ се отглежда на височина от 1700 до 1950 метра. Събира се ръчно от март до юни. Това е колумбийско кафе от най-висока класа – внимателно обрано, сортирано и проверено, така че да разкрие ненадминатия вкус на зърната. На вкус кафето е меко, със средна киселинност и с лек привкус на череша и оттенъци на шоколад. Прави плътен и дебел каймак.

Напишете отзив

Please login or register to review

Колумбия Супремо размер 18+

  • Марка: Dabov Specialty Coffee
  • Код на продукта: 22231
  • Наличност: В наличност
  • 12,80 лв.Етикети: Колумбия, еднотипно кафе, катура, шоколад, горски плодове, цветя, цитрус, силно тяло, мокър орицес на обработка, арабика