Йордан Дъбов е част от екипа на Лео Моко

Йордан Дъбов е част от екипа на Лео Моко

Днес сме изключително щастливи в“Dabov Specialty Coffee” и желаем да го споделим с вас. Между 09-12.11.17 ще се проведе едно от най-големите международни събития в Света на Кафето – годишния Световен Бариста Шампионат (World Barista Championship), който тази година се провежда в Сеул, Южна Корея и е част от изложението Cafe Show. На това невeроятно събитие ще вземат участие бариста шампони от различни държави..

Имаме огромното удоволствие да Ви споделим, че Йордан Дъбов е част от екипа на бразилския бариста шампион Лео Моко. Лео се подготвя повече от месец при един от най-добрите бариста треньори в света - японецът Йошохару Сакамото. Ние сме изключително горди, че Йордан Дъбов може да бъде полезен със знанията си като личен треньор на Лео, за да спомогне той да стане Световен Бариста Шампион.

Стискаме му палци!

„Детайлите, завършването и поднасянето на напитката са ключовите елементи за представянето на всеки бариста.....“

Йордан ДъбовГ-н Дъбов нямаше много време да си отдъхне. Той замина за Сеул, веднага след „Cup of Excellence Brazil”, където беше един от международните съдии. От Бразилия се завърна с невероятно удивление от постигнатите резултати от фермерите през изминалата година. Надяваме се много скоро да намерите поне един от неговите фаворити на COE в любимото място за кафе - “Dabov Specialty Coffee”

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Свързани статии

Dabov Specialty Coffee посети La Marzocco
Нашият екип имаше удоволствието да посети и да премине обучение в La Marzocco, лидер в производството на професионални кафемашини в цял свят. Компанията е основана през 1927 г. от Джузепе и Бруно Бамби и води своето начало от Флоренция, Италия, родното място на италианския Ренесанс. Дори и днес високоспециализираният персонал контролира всеки етап от производството на всяка машина, ръчно изработена за всеки клиент. Това беше първото ни посещение, от което си тръгваме с много полезн..
Андреа Фагиани се състезава с Dabov Specialty Coffee
И тази години в Римини по време на 39-то Международно изложение Sigep  десетки баристи от цялата страна се състезаваха за титлата шампион на Италия и честта да представят страната на световния шампионат за баристи.  Участниците трябваше да приготвят за 15 минути 4 еспресо напитки, 4 топли напитки на основата на кафе и мляко и 4 базирани на еспресо авторски неалкохолни напитки. Изключителна чест за нас е да ви съобщим, че Андреа Фагиани избра да се състезава на това важ..

Коментари към "Йордан Дъбов е част от екипа на Лео Моко"