Великолепната шесторка на DABOV за Коледа

Великолепната шесторка на DABOV за Коледа

Помагаме ви да дарите любимите си хора само с онова, което наистина обичат – с най-добрите ни предложения за подаръци
Коледното пазаруване може да се превърне в голямо удоволствие, ако внимателно подберем подаръци, които знаем, че наистина ще стоплят сърцата на нашите близки, приятели, роднини или колеги. За нас в DABOV декември е любимият месец, защото всеки ден ви помагаме да се спрете на онова, което любимите ви хора наистина обичат в нашия шоурум.
Представяме ви великолепната ни коледна шесторка – това са само няколко предложения от нашия богат каталог за под елхата, които селектирахме в желанието си да улесним избора ви на подаръци.
Подаръчен комплект DABOV фен
Това определено е джакпотът за супер феновете на нашите специални кафета! Голям подаръчен комплект DABOV фен включва две невероятни кафета – едното току-що влезе в нашия каталог!, две чаши за еспресо или капучино по избор и още няколко страхотни аксесоара. Но освен това ви предлагаме и Малък подаръчен комплект – с едно кафе и една чаша по избор.
Абонамент за кафе
Това е идеалният подарък за тези, които започват, продължават и завършва деня със специално кафе. Подарете удобство и вкусово съвършенство като изберете един от нашите три варианта – Абонамент за Кафе на месеца, Абонамент Любимо кафе и Абонамент Лимитирани слотове.
Най-новите кафета в каталога ни
Имаме цели четири нови предложение за кафе само през този месец и е трудно да предпочетем едно пред друго. За ценителите на уникалните геши препоръчваме Гейша Марисабел & Мойсес, за традиционалистите е шоколадовото вълшебство Хондурас Финка Ел Пуенте, за любителите на експериментите плодовата феерия Хондурас Кабайеро. А за истинските шампиони е оригиналният ни Спортен Бленд by Stefan Stefanov.
Чорапи DABOV
Вместо да закачите чорап над камината в очакване на Дядо Коледа, можете да подарите нашите цветни чорапи за фенове. Те са подходящ аксесоар към изпиването на чаша от което и да е от нашите кафета.
Курс или дегустация по избор в DABOV Academy
И през новата година най-посещаваните курсове и дегустации в нашата бариста академия ще продължат, но ще ви изненадаме и с нови предложения. Един от предпочитаните подаръци за всякакъв повод е Дегустация на кафе – в това ни уверяват всички, които са го предпочели до момента.
Чай ДелмарТе
Чайовете ДелмарТе са също толкова специални и също толкова търсени, колкото специалните кафета в нашия каталог. За Коледа подготвихме няколко интересни подаръчни комплекта, които съчетават най-доброто от трите ни колекции – Луксозен подаръчен комплект ДелмарТе Ексклузив, Луксозен подаръчен комплект ДелмарТе Хоум и вариант със 75-грамови пакети – Луксозен подаръчен комплект ДелмарТе Хоум х 75гр. и Луксозен подаръчен комплект ДелмарТе Премиум. Ако търсите нещо по-скромно, но също така ефектно, знайте, че колекцията ни ДелмарТе Хоум е сред най-предпочитаните ни.

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

..

0,00 лв.

Коментари към "Великолепната шесторка на DABOV за Коледа"

Най-нови публикации - Всички публикации

Великолепната шесторка на DABOV за Коледа
Помагаме ви да дарите любимите си хора само с онова, което наистина обичат – с най-добрите ни предложения за подаръциКоледното пазаруване може да се превърне в голямо удоволствие, ако внимателно подберем подаръци, които знаем, че наистина ще стоплят сърцата на нашите близки, приятели, роднини или колеги. За нас в DABOV декември е любимият месец, защото всеки ден ви помагаме да се спрете на онова, което любимите ви хора наистина обичат в нашия шоурум.Представяме ви великолепната ни коле..
Хондурас с четири кафета в каталога ни
За първи път в България ще имаме удоволствието да пием кафе, произведено от победителите на Cup of Excellence Хондурас 2016 – Марисабел Кабайеро и Мойсес ЕрераВ каталога ни вляхоза цели четири кафета от една от най-успешните ферми за специално кафе в Хондурас – Финка Ел Пуенте. Вече можете да опитате Гейша Марисабел & Мойсес – златен етикет, Хондурас Кабайеро – червен етикет и Хондурас Финка Ел Пуенте – кафяв етикет. А през януари 2020 ще се докоснете и до сорта..